Valg av ORD

VALG AV ORD

Har ordene vi bruker en egen frekvens?
Blir kroppen påvirket av ordene?
Er det en forskjell på å si ordene inne i seg og å si ordene høyt?HELVETE!!! Ordet brøles fra en nordmann i 60-årene. Vår nye nabo velter inn døra og et nytt HELVETE brøl idet han ankommer terrassen ved siden av vår nydelige terrasse på ferie. Det er dag 3 i ferien. Vi bor på et idyllisk, rolig og fredelig sted på en gresk øy.
Er det midlertidig tro? Har han bare ankommet denne greske øya med «feil bein?» Nei, det viser seg at denne mannen har dette ordet som sitt mantra. Høyt og brølende. Selv i disse fantastiske omgivelsene, med utsikt, nydelig hage, blomster, sommerfugler, fuglekvitter, gresshopper som synger….Alle terrasser er overbygd med skygge i denne vidunderlige varme luften, nær det klare havet. Lite trafikk. Idyllisk sted.

Hvordan mater vi kroppen vår med ord?
Kan ord gi næring?
Hvordan slår jeg meg selv med mine ord?
Er jeg bevisst hva jeg sier til meg selv og omgivelsene?
Når tid ble jeg «sensitiv» for ord?
Kan jeg åpne opp for skjønnhet og se med det myke blikket?
Elementene som åpner seg for meg, vann, luft, jord, sol, se, høre, føle og vite fra ytre natur til «det bakre rommet». Hva slags gode ritualer eller vaner kan jeg ha som vekker godhet, nærhet, hvilende inn i stillheten der alt kan løses opp.
Hvordan kan jeg gjøre noe med min egen frekvens og rytme uansett omgivelser og menneskemøter?

Kan jeg som mottaker velge hva jeg tar imot fra den som sender?
Kroppen min kjenner alt via sansene.
Også intuisjonen kjennes først i kroppen. Hodet som nr 2. Kroppen er som en satelitt. Kroppen har «the heavenly ear.» Clairvoyance. Ideer og elementer. Kroppen kjenner alt igjen via sansene. Det motsatte av depresjon er ikke lykke, men det å få uttrykke seg kreativt. Kroppen reagerer på farger og den bærer gaven om visdom og vet når det er tid for å sove, spise, drikke, kroppen signaliserer glede med glitter i øynene.

Hvordan kan jeg støtte opp om meg selv og ignorere det jeg ikke vil ta inn?
Jeg tenker alt har en dypere mening selv om det ikke alltid er synlig og ønsker å utvikle alle mine sanser og sette ekstra stor pris på hvordan jeg kan velge mine egne ord med mer omhu og i takknemlighet.
Hvordan væres du?

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin