Referanser

Referanser

Avspenningskroken" var et populært tilbud på "Temadag for jenter", og "Temadag for gutter" arrangert for alle jenter på 9. klassetrinn og alle gutter på 10. klassetrinn i Larvik kommune.


Trine tok jentene og guttene med på en 40 minutters "reise" med enkle avspenningsøvelser i alle årene det pågikk. Responsen var overveldende. Jentene og guttene ga uttrykk for at dette var en fin måte å lære kroppen å kjenne, samtidig som de fikk anledning til å prøve hva det vil si å virkelig slappe av.


Dette burde være obligatorisk i skolen slik at alle barn og unge kunne erfare hvordan avspenning kan fungere som grunnlag for mestring! Jeg er overbevist om at det kan bidra til å gi en bedre hverdag for både barn, unge og voksne.

Hanne Øyen Herland , Prosjektleder for Temadagene

«Føler du at du ikke kommer videre i livet, at du på en måte «står fast» i noe du ikke kan sette ord på? Kanskje frembringer dette en slags sorgfølelse i deg som du ikke forstår? Vi mennesker tror jo at vi skal tåle det meste, vi skal være sterke og greie ting på egenhånd. Av og til bør vi nok være så ydmyke at vi søker hjelp. Og hjelpen finnes!

Selv har jeg fått veldig god hjelp av Trine. Det tok tid å komme frem til kjernen av mine fastlåste mønstre og tankesett. Lag på lag måtte fjernes fra hukommelsen og bevisstheten. Jeg fikk etter hvert en ny indre forståelse, og jeg så mine problemer og utfordringer fra en annen vinkel.

Ved hjelp av Rosenmetoden, og andre behandlingsmetoder Trine er i besittelse av, så fikk jeg den hjelpen jeg hadde behov for, og som jeg så sårt trengte.

I tillegg kom Trines lange behandlingserfaring og evne til å lese hele mennesket meg til gode på en måte som har gjort meg til et avslappet og svært tilfreds menneske.

Lykke til, jeg gir Trine mine aller beste anbefalinger!»

Eva Idland

Har i flere år nå vært med i Trine sine samlinger en onsdag i måneden og hatt stort utbytte og utviklet meg på det!

På kveldene gjør vi forskjellige ting, alt har med velvære/selvutvikling og en større forståelse av meg selv, andre mennesker og muligheter vi har for å hjelpe oss selv, hverandre og hele verden til bedre liv.

Jeg har også tatt behandlinger hos Trine, hun er svært dyktig, og kan mye! Hun løser opp og fjerner blokkeringer.

Gerd Eva Gjøystdal, Isis muskleterapi og healing, pedagog

Jeg har vært kunde hos deg et par år og kommer til å fortsette. Dine behandlinger gir meg både ro, avslapning, energi og glede. Behandlingene er aldri helt like, det er spennende og gir meg hver gang ny innsikt i meg selv og mitt indre liv.

Meditasjonskveldene dine med en fargerik samling av deltagere er også givende og interessant. Du har en herlig og smittende latter, som gjør at det er lett å jobbe med følelser og tanker uansett hvor vanskelig det skulle først føles.

Jeg anbefaler deg og  dine Rosenterapi-behandlinger varmt til alle. 

Takkemlig hilsen fra Anu Maria Lysebo

Trine er en meget dyktig behandler. Hun er en varm og intuitiv person, som det er lett å få tillit til. Hun er engasjert og bryr seg om andre på en helt spesiell måte. Jeg anbefaler Trine på det varmeste både som behandler og samtalepartner/coach.

Kvinne (52)

Trine er ei genuin og sjenerøs dame med stor medmenneskelig intuisjon, som jeg har vært så heldig å møte. Jeg har tatt noen behandlinger i Rosenterapi hos Trine.

Selv om jeg til daglig føler meg frisk og rask var jeg nysgjerrig på kunnskapen hun besitter og synes dette er spennende. Trine har åpnet opp nye dører for meg i livet.

Hun har lært meg at såre hendelser i livet ligger lagret i kroppen, og jeg fikk en kraftig oppvekker da Trine etter kort tid påpekte ryggsmerten min, uten at jeg hadde nevnt noe, ved å undersøke kroppen med hendene sine. Det var noe jeg til hverdags hadde oversett. Den var der og hadde vært der så lenge jeg kunne huske. Jeg relaterte ryggsmerten til min egen forfengelighet og varemerke. Høyhælte sko. Det var det ikke.

Trine stilte meg flere spørsmål som gjorde at jeg måtte gå i meg selv, på den måten kunne jeg innrømme årsaken som jeg selv hadde undertrykt. Etter behandlingen har ryggsmerten så godt som blitt helt borte.

Min personlighet er koblet til hode, kroppen er bare med. Trine har lært meg hvor viktig det er å koble disse to ting sammen i harmoni for å ha det bra.

Jeg anbefaler Trine på det sterkeste.

Anne Brennelien

Før 4 coaching sessioner, følte seg «stuck» og visste ikke helt hvorfor.
Ønsket coaching på temaet «hva vil jeg med livet mitt».

Etter 3 måneder:
«Alt har løsnet og det startet allerede under kartleggingssamtalen. Vi har kjøpt oss småbruk når vi overtar om kort tid vil vi at den gjenstående timen skal du bruke til å besøke når vi har flyttet.»

Kvinne i begynnelsen av 50-årene

Du gjør underverker med min kroppen min og mitt indre! Gleder meg til flere behandlinger.

Kvinne 49 år